شما اینجا هستید
مجله سلامت » خواص بی‌نظیری که در چای سفید نهفته است!

وقتی که به چای‌های مناسب برای لاغری یا کاهش وزن فکر می‌کنیم، چای سبز عمدتا اولین چیزی است که به ذهن‌مان می‌رسد. با این‌حال، چای سفید نیز می‌تواند برای چربی‌سوزی مفید و موثر باشد.

چای سفید

به گزارش  مجله فرهنگی و اجتماعی بیرک چای سفید، مقدار زیادی از پلی‌فنول‌هایی به نام کاتچین را درون خودش جای داده است.
پلی‌فنول‌ها، مولکول‌های گیاهی‌ای هستند که در بدن به‌عنوان آنتی‌اکسیدان عمل می‌کنند و از سلول‌های بدن در مقابل رادیکال‌های آزاد محافظت به عمل می‌آورند. خوش‌بختانه، چای سفید به‌عنوان یکی از بهترین چای‌ها در مقابله با رادیکال‌های آزاد شناخته می‌شود. مطالعات متعددی نشان داده‌اند که چای سفید دارای خواص آنتی‌اکسیدانی مشابهی با چای سبز است.

چای سفید می‌تواند خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را کاهش بدهد

بیماری‌های قلبی از علت‌های اصلی مرگ‌ومیر در بسیاری از کشورها هستند که با التهاب مزمن نیز ارتباط جدی‌ای دارند. البته عوامل مختلفی مانند رژیم غذایی، ورزش و الگوهای سبک زندگی مانند سیگار کشیدن در این زمینه دخیل هستند. با این‌حال، پلی‌فنول‌های موجود در چای سفید می‌توانند از شیوه‌ها و راه‌های مختلفی به کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی کمک کنند.
یکی از این شیوه‌ها، ریلکس کردن عروق خونی و تقویت سیستم ایمنی بدن است. مطالعات دیگری هم نشان می‌دهند که پلی‌فنول‌های موجود در چای سفید می‌توانند از اکسیده شدن کلسترول بد خون یا LDL جلوگیری کنند. طبق یافته‌های محققان، نوشیدن ۳ فنجان چای سفید در روز با کاهش ۲۱ درصدی خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی همراه است.

چای سفید می‌تواند به لاغری یا کاهش وزن کمک کند

وقتی که به چای‌های مناسب برای لاغری یا کاهش وزن فکر می‌کنیم، چای سبز عمدتا اولین چیزی است که به ذهن‌مان می‌رسد. با این‌ حال، چای سفید می‌تواند به اندازه چای سبز برای چربی‌سوزی مفید و موثر باشد. هر دوی این چای‌ها دارای سطح مشابهی از کافئین و کاتچین‌هایی مانند EGCG هستند که با چربی‌سوزی مرتبط است.
بعضی از بررسی‌ها نشان می‌دهند که چای سفید می‌تواند به تقویت ۴ تا ۵ درصدی متابولیسم کمک کند که این میزان برابر است با سوزاندن ۷۰ تا ۱۰۰ کالری بیشتر در طول روز. شاید از آن‌جایی که چای سفید هنوز محبوبیت و شهرت زیادی پیدا نکرده است، به اندازه دیگر چای‌ها در زمینه لاغری مطرح نشده است.

چای سفید به محافظت از دندان‌ها در مقابل باکتری‌ها کمک می‌کند

چای سفید، از بهترین منابع غذایی برای دریافت فلوراید، کاتچین‌ها و تانین‌ها است. این ترکیبات در کنار هم می‌توانند با باکتری‌ها و قندها مقابله کنند و در تقویت دندان‌ها موثر باشند. فلوراید نیز می‌تواند به پیشگیری از پوسیدگی‌های دندان کمک کند و مقاومت دندان‌ها را در مقابل عناصر مضر افزایش بدهد.
مطالعات نشان می‌دهند که کاتچین‌های موجود در چای سفید‌ که نوعی آنتی‌اکسیدان گیاهی هستند، از رشد پلاک‌های باکتریایی در دندان‌ها جلوگیری می‌کنند. تانین‌ها نیز نوعی پلی‌فنول محسوب می‌شوند که در ترکیب با فلوراید می‌توانند رشد باکتری‌های پلاک‌ساز را متوقف کنند.

چای سفید دارای ترکیبات ضدسرطان است

سرطان، از مهم‌ترین علت‌های مرگ در بسیاری از کشورهای جهان است. با این‌ حال، مطالعات آزمایشگاهی مختلفی نشان می‌دهند که چای سفید می‌تواند اثرات ضدسرطانی مفیدی داشته باشد. این مطالعات حاکی از آن هستند که عصاره چای سفید، رشد سلول‌های سرطانی در کولون را مهار می‌کند و مانع از گسترش و سرایت این سلول‌ها به دیگر نقاط بدن می‌شود. آنتی‌اکسیدان‌های موجود در عصاره چای سفید نیز از سلول‌های سالم بدن در مقابل مولکول‌های مضر و تخریب‌گر محافظت می‌کنند.
البته باید توجه داشت که این مطالعات هنوز در سطح آزمایشگاهی هستند و تاثیر چای سفید در مقادیر زیاد را مورد بررسی قرار داده‌اند. بنابراین، محققان هنوز به مطالعات بیشتر نیاز دارند تا بتوانند تاثیر نوشیدن چای سفید بر سرطان را دقیق‌تر اعلام کنند.

منبع: سلامتیسم

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

مجله فرهنگی و اجتماعی بیرک |