شما اینجا هستید
مجله خبری » جشنواره غذاهای بومی و محلی در سیستان و بلوچستان برگزار می‌شود

جشنواره غذا

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان از برگزاری جشنواره استانی غذاهای محلی به مناسبت شب یلدا در استان خبر داد.

به گزارش مجله خبری بیرک بنقل از روابط‌عمومی اداره‌کل فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان، محمد جهانتیغی از برگزاری جشنواره استانی غذاهای محلی به مناسبت شب یلدا در استان خبر داد.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان اظهار داشت: هدف از برگزاری این جشنواره حفظ و احیاء  آئین و سنت‌های شب یلدا، معرفی آداب و رسوم  مردم استان در شب یلدا و کشف استعدادهای ماهر در حوزه صنایع غذایی است.

وی افزود: استان پهناور سیستان و بلوچستای با آداب، رسوم و فرهنگ‌های مختلف تنوع غذایی گوناگونی دارد که با معرفی آنها می‌توان فرصت اشتغال در صنایع غذایی محلی و بومی را برای افراد فراهم کرد و برگزاری چنین جشنواره‌هایی می‌تواند به عنوان راهکاری موثر و مفید در شناسایی فرهنگ استان و معرفی این آداب و رسوم به مردم عزیز ایران اسلامی باشد.

مدیرکل فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان گفت: تهیه غذاهای شب یلدا، میوه آرایی، سفره آرایی و تهیه پیش غذاهای شب یلدا از محورهای اصلی برگزاری این جشنواره است که علاقمندان می‌توانند برای عرضه محصولات خود در این نمایشگاه به واحد آموزشگاه‌های آزاد اداره‌کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان مراجعه کنند.

جهانتیغی بیان کرد: جشنواره استانی غذاهای محلی با همکاری اداره‌کل آموزش فنی و حرفه‌ای و کانون آموزشگاه‌های آزاد استان در تاریخ 29 آذرماه سال جاری در تالار “6 مرداد” فنی و حرفه‌ای از ساعت 8:30 تا 11:30 برگزار می‌شود.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

مجله فرهنگی و اجتماعی بیرک |